Garantie

Certificat de garantie general
Va rugam sa pastrati factura care insotedte livrarea pentru cazul reclamatiilor ulterioare. Acest certificat de garantie va acorda toate drepturile garantate de lege (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, republicata). in cazul unei reclamatii, URBAN BAG poate inlocui produsul, daca acesta este disponibil pe stoc. in cazul in care nu este disponibil, clientului ii va fi rambursat pretul de cumparare in perioada de timp stipulata prin lege calculata de la data primirii reclamatiei scrise di a produsului in cauza. Rezilierea contractului se face conform documentului “Termeni di conditii” postat pe site-ul URBAN BAG. Pentru acordarea garantiei, este necesara urmarea instructiunilor de mai jos.
Daca aveti intrebari sau sugestii referitoare la produsele UBAN BAG, va rugam sa ne contactati la numerul de telefon +40.721.974.956, de luni pâna vineri intre orele 10:00 - 18:00, sau prin e-mail la adresa office@urbanbag.ro.

IMPORTANT:
Compozitia di pictogramele cu instructiuni de curatare di intretinere pentru produsul dumneavoastra se gasesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instructiuni specifice pentru produsul dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Instructiuni de utilizare di intretinere pentru genti, rucsacuri si alte articole din piele naturala:
Gentile si rucsacurile vândute de compania noastra sunt fabricate ca accesorii de moda di nu au menirea de a fi folosite ca genti pentru bagaj. Greutatea maxima admisa pentru genti si rucsacuri este de 3 kg. Pentru o utilizare prelungita in cele mai bune conditii, urmati instructiunile de intretinere continute de eticheta din interiorul produsului. Garantia se va acorda dupa evaluarea daunei/defectelor. in acest scop, este necesara returnarea produsului conform documentului “Termeni di conditii”, impreuna cu factura emisa pentru acesta.

ATENTIE!
Nu indepartati etichetele de pe produs! Absenta acestora duce la invalidarea garantiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpararii, pretul di adresa se regasesc pe factura care le insotedte. Factura in original trebuie returnata impreuna cu produsul pentru solutionarea reclamatiilor.