Informatii retur

Cum pot returna produsele comandate?
Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, sa stii ca e foarte simplu la URBAN BAG. Ne trimiti un mail la office@urbanbag.ro cu subiectul “returnare produs” insotit de urmatoarele informatii: nume, adresa ridicare colet, numar de telefon, nume produs returnat si daca doresti rambursarea contravalorii sau schimbul cu un alt produs.
Pentru cazul in care doresti rambursarea contravalorii, in cazul in care plata a fost initial efectuata printr-un card bancar, de credit sau debit, banii iti vor fi returnati in contul atasat acelui card iar daca ai folosit alta metoda de plata, poti alege sa primesti banii intr-un anumit cont bancar pe care va trebui sa ni-l specifici in mail alaturi de numele titularului.

Cine se ocupa de expedierea coletului?
URBAN BAG se ocupa de toate formalitatile in vederea returnarii unui produs. Tie nu-ti mai ramane decat sa ambalezi produsul intr-un mod cat mai apropiat de cel in care l-ai primit iar noi vom trimite gratuit catre tine curierul. Din momentul in care ne-ai trimis mailul si pana la sosirea curierului pentru ridicarea coletului nu dureaza mail mult de 1-3 zile lucratoare.

Cat timp am la dispozitie pentru returnarea unui produs?
Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului pentru a putea returna un produs.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?
Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.
Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat.

Care sunt produsele ce nu pot fi returnate?
Singurele produse care nu pot fi returnate sunt produsele pentru care s-a solicitat personalizare.

Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile.
URBAN BAG isi rezerva dreptul de a limita serviciul de returnare a produselor gratuit in termen de 30 de zile in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.